Bee-Blog

Bee-Blog

Erfaringer med Bee-Patch

Her kan brugerne skrive om deres erfaringer med Bee-Patch

Velkommen til Bee-Blog

Brugernes erfaringerPosted by Martin Wenckens 10 Jun, 2010 08:59
Så er bloggen åben! Kom med alle jeres historier om hvepse, bier og Bee-Patch!

  • Comments(13)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hanne Yttesen 29 Feb, 2012 11:34

Da vi i sommers var på ferie i Bulgarien, var min datter så uheldigt at blive stukket af flere bier, da vi stod og skulle på bussen. Vi fik hurtigt sat plastere på alle stikkene og de hjælp på smerterne og den hævelse og rødme der allerede var nået at komme. Så der var vi rigtig glade for at have en pakke Bee patch i tasken og jeg vil fortsat altid have en pakke liggende i min taske :O

Posted by victor lorentzen 21 Aug, 2011 20:41

jeg var i spanien her til sommer og jeg skulle lige kravle ud over et hegn, da jeg blev stukket af en bi på benet, vi puttede et biplaster på og det virkede inden for få minutter..

og da jeg prøvede anden gang (altså at komme over hegnet), kom en bi flyvende, den begynde at flyve meget tæt ved mit hoved og jeg hoppede væk fra bien ned på golfbanen, hvor jeg skulle hen. men der mærkede jeg at jeg var blevet stukket igen, denne gang på øret.

jeg fik endnu et biplaster på foldet lidt rundt om øret, men det hjalp hurtigt. Denne gang valgte jeg at kravle over hegnet et andet sted.

Posted by Bent Sørensen 18 Aug, 2011 13:38

Det må være ligesom princippet ved det gamle husråd med en sukkerknald. Jeg synes ikke der var den store effekt ved plasteret desværre.
/Bent Sørensen, Naturvejleder

Posted by Hanne Larsen 15 Aug, 2011 19:45

På årets sommerferie blev min mand stukket ikke mindre end to gange. Den ene var helt sikkert en hestebremse - den anden så han ikke.

Men Bee-path hjalp helt klart - så hævelsen ikke blev så stor og smerten hurtigt forsvandt.

/Hanne Larsen

Holbæk

Posted by Givskud Zoo 02 Aug, 2011 18:32

Vi er rigtig glade for at have bee-Patch til rådighed her i Løveparken. Der der om sommeren kommer rigtig mange gæster og der næsten dagligt er nogle der bliver stukket at enten hvepse eller bier, er det nemt og hurtigt at behandle dem med Bee-Patch som har haft en positiv effekt.

Det er for os uundværeligt da det er nemt at have ved hånden, nemt at benytte og vigtigst af alt, så virker det.

Vi kan kun anbefale Bee-Patch.

/Mikael

Posted by Bo R. Pedersen 14 Apr, 2011 12:09

Sådan... En bekendt var forbi få dage før han skulle på ferie til Thailand, og så én af de Bee-Patch pakker vi købte sidste forår. Han fik lov at tage den ene pakke med på turen. Forleden kunne han så berette, at datteren på ferien blev stukket af et lokalt hvepselignende insekt. Bee-Patch var i lommen, og blev straks anvendt med næsten øjeblikkelig effekt. En historie der beviser, hvorfor Bee-Patch altid skal ligge i pungen ved siden af kørekort og sygesikringsbevis :-)

Posted by Monica Vestergaard 07 Jan, 2011 10:52

Til træning i sommer på Simons golfklub, blev en af mine kolleger stukket af en hveps. Heldigvis kunne jeg tilbyde ham et Bee-Patch plastser til behandling. Han ringede efterfølgende til mig og sagde tusind tak for plastret havde hjulpet rigtig meget, ingen hævelse og smerte.
Jeg har altid en pakke med ud, når jeg spiller golf fra nu af, hele året.

Hilsen Monica Vestergaard Christiansen
Golfspiller

Posted by Hans Peter Jacobsen 02 Dec, 2010 11:11

Jeg har udleveret Bee-Patch plastret til flere af mine patienter i klinikken her i sommer. Flere patienter har meldt tilbage, at plastret hjalp rigtig meget, da de behandlede bi- og hvepsestik.
Personligt synes jeg plastrene er super relevante og smarte til deres behov.

Et smart og let behandlingstilbud til bi- og hvepsestik!

Speciallæge i Pædiatri
Hans Peter Jacobsen
Roskilde

Posted by Karina Lorentzen 15 Sep, 2010 08:43

Min søn havde fået en Bee Patch på fodboldskolen og den røg ned i kufferten til sommerferien i Spanien. Der var en masse bier ved swimmingpoolen idet de drikker vand som vi prøvede at navigere udenom, men min datter var uheldig at blive stukket på låret. Vi tog et Bee Patch og satte på og holdt lidt stramt omkring så trykket også kunne lindre og efter kun få minutter var hun klar til at lege igen og svømmede videre i poolen nu med plaster. Det overraskede mig hvor hurtig lindring hun fik, idet vi nok alle kan huske hvor ondt det egentlig gør når en bi stikker.

Posted by Michael Storgaard 12 Sep, 2010 15:12

Jeg fik en prøvepakke Bee Patch sidste år og har nu anvendt plastret to gange.
I sommer blev min kone stukket af bi ved højre øje i forbindelse med havearbejde. Omgivelser omkring øjet hævede voldsomt i minutterne efter, hvorfor vi straks fandt æsken med Bee-patch frem - på med plastret og vupti straks begyndte hævelsen og ubehaget at fortage sig.
Efter cirka 50 minutter faldt hævelsen og min søde hustru genvandt sit ansigts normale kønne ydre !!!
I forbindelse med sommerferien i Portugal i juli 2010 blev jeg selv stukket af en bi på højre arm, og i lighed med behandlingen af min hustrus stik forsvandt hævelsen og ubehaget efter at plasteret havde været monteret i ca. 40 minutter.
Jeg har fået prøvepakken af min gode kollega , Per, der havde fortalt om plastrets underfulde virkninger.
Og her har Per fortalt sandheden - det plejer han nu at gøre !!- så jeg og min familie er overbeviste om plasterets gode virkninger.
Vi har anbefalet vores venner at købe det - især når de har deres små børnebørn på besøg, og har planlagt ekspeditioner ud i den vilde natur.

Bee Patch en god ting at have med på ferien - eller når du bevæger Dig ud i naturen !!

Posted by Ulla Meyrick 11 Sep, 2010 10:03

Ved en festlig, udendørs reception en fredag aften i august blev jeg pludselig stukket af en hveps. Efter et minut var min hånd svulmet op og det dunkede, så jeg faktisk ikke kunne holde på mit glas. Heldigvis havde vi en æske med Bee-patches liggende i handskerummet i bilen. Det er første gang jeg har prøvet plastret og jeg var meget overrasket over, hvor hurtigt det virkede. Efter blot ti minutter var smerterne næsten væk og jeg glemte hurtigt alt om den sag. De varmeste anbefalinger her fra.

Posted by Thomas Andersen 11 Aug, 2010 20:02

Min søn blev sidste sommer stukket/bidt af en brumbasse og der havde plasteret efter hans eget udsagn også en positiv effekt, så det ikke gjorde så ondt og der var desuden mindre ubehag efterfølgende omkring stikket.

Posted by Tom Christensen 10 Jun, 2010 16:49

Jeg vil godt komme med mine varmeste anbefalinger omkring Bee-Patch. Jeg reagerer desværre voldsomt overfor bi-stik, og ved ikke helt om bierne er klar over det, for jeg bliver jævnligt stukket. Derfor har jeg købt Bee-Patch til hjem og arbejde. Jeg blev stukket i sensommeren sidste år, og brugte plastret med en fantastisk virkning. Der var stort set ingen synlig gene efter stikket, hvor jeg før fik voldsomme reaktioner. Kan varmt anbefales til børn også.